SKU: 978-84-16505-54-8 Categories: , Product ID: 18917

Informació addicional

Enquadernació

Rústica amb solapes

Mides

21 cm (ample) x 29 cm (alt)

Pàgines

144

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “Rèptils i amfibis a la Terra Alta”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Rèptils i amfibis a la Terra Alta

25,00 

El llibre que el lector té a les mans va més enllà de la catalogació dels rèptils i els amfibis de la Terra Alta. Tot i la importància de l’elaboració d’un inventari solvent, el treball transita per la cultura popular vinculada al món de l’herpetologia. D’aquesta manera, el llibre ofereix consideracions relacionades amb la mitologia, l’art, la literatura i la percepció popular. La mirada antropològica també es veu enriquida per tot de consideracions dedicades a aspectes medicinals i dietètics. El tractament mèdic i tradicional de les picades produïdes per la fauna herpetològica és, en aquest sentit, especial-ment interessant.

Autors

Anna Maria Garcia Codina (Corbera d’Ebre, Terra Alta, 1990) és llicenciada en Veterinària a la Universitat CEU Cardenal Herrera de València, on l’any 2014 cursa el Màster en Seguretat Alimentària. Ha participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals amb pòsters i publicacions. L’any 2015 en el Congreso Español e Iberoamericano de Historia de la Medicina Veterinaria (Baeza – Jaén) va guanyar el tercer premi amb la ponència “Atienza en el Catastro de Ensenada”. En l’actualitat, a la URV està elaborant la tesi doctoral titulada La apicultura en la provincia de Guadalajara según el Catastro del Marqués de la Ensenada. La seva especialitat en l’àmbit de la medicina veterinària passa per l’especialització en la clínica del dolor. Està convençuda de la superioritat de la dieta ovolactovegetariana, és partidària de l’agricultura i la ramaderia ecològiques i també és una ferma defensora del tracte respectuós envers els animals.

Joaquim Garcia Codina (Corbera d’Ebre, Terra Alta, 1988) és enginyer de Forest per la UdL. Cursa dos màsters relacionats amb els incendis forestals: Màster en Gestió Integral de Focs Forestals (GIFF) (2012) i Màster en Incendis Forestals. Ciència i Gestió Integral (2014). Actualment, compta amb les seves pròpies empreses en l’àmbit forestal: E-Forestland i Bee-Eco.

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter