AVÍS LEGAL

Onada Edicions SL, amb NIF/CIF B12619847, adreça pl. de l’Ajuntament, local 3-5 – 12580 – Benicarló, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació que apareix a la pàgina d’internet de llibreriamaestrat.com.

Amb els límits establerts en la llei, Onada Edicions SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seues pàgines d’internet.

Els continguts i la informació no vinculen Onada Edicions SL, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La pàgina d’internet de llibreriamaestrat.com pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Onada Edicions SL no pot controlar. Per tant, Onada Edicions SL no pot assumir responsabilitats pel contingut que puga aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, les imatges, els sons, les animacions, el programari i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva d’Onada Edicions SL o dels seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés d’Onada Edicions SL. Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Onada Edicions SL ofereix a través del lloc web haureu de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, us informem que, mitjançant la complementació dels formularis següents, les vostres dades personals s’incorporaran i es tractaran als fitxers d’Onada Edicions SL amb la finalitat d’oferir-vos els nostres serveis, així com de comunicar-vos les millores del lloc web. També us informem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal de manera gratuïta mitjançant l’adreça electrònica, tic@onadaedicions.com , o l’adreça postal, pl. de l’Ajuntament, local 3-5 – 12580 – Benicarló.

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter