SKU: 978-84-17638-45-0 Categories: , , Product ID: 19219

Informació addicional

Enquadernació

Rústica

Mides

21 cm (ample) x 21 cm (alt)

Pàgines

40

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “Històries a cabassos”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Històries a cabassos

10,00 

Bàrbara i Jaume ens apropen a les tradicions i els racons bonics dels pobles de la comarca del Montsià. Amb només deu anys, ens ensenyaran l’important que és cuidar dels tresors que té la nostra cultura (tradicions, paisatges, parlar propi…). El seu missatge per a tots vosaltres és que amb respecte tot dura més, amb amor res és impossible i amb amics tot és més divertit.

En aquesta aventura Bàrbara i Jaume ens expliquen com a Mas de Barberans s’aprofiten des de fa molts anys les fulles d’una petita palmera, el margalló, per a fer utensilis molt bonics. Visiten la Fira de les Fibres Vegetals i el Racó dels Artesans, i al Museu de la Pauma viuran una experiència única aprenent a fer cordell i cabassos. També visitaran les pintures rupestres del Cocó de la Gralla i aprendran com les feien els homes prehistòrics. Voleu acompanyar-nos-hi?

Autors

Núria Ibáñez López nascuda a Sant Carles de la Ràpita el 20 de setembre de 1971. Als deu anys es va traslladar a Santa Bàrbara i allà va créixer com a persona. Des de l’any 2000 viu fora de les Terres de l’Ebre però no ha oblidat mai les seues arrels. Llicenciada en Geografia i Història per la U.R.V. , arqueòloga de professió i especialitzada en l’aprofitament d’ocells i conills a la Prehistòria, actualment treballa a l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) amb seu a Tarragona.

Míriam Cid Valldepérez, nascuda el 31 d’octubre del 1994, va créixer a Santa Bàrbara. Actualment estudia Psicologia a Tarragona, però sempre ha estat una amant del dibuix manga i des de l’escola primària treballa en l’autosuperació, reptant les seues habilitats i provant nous estils. Juntament amb el dibuix també és aficionada a l’escriptura.

Fotografies de Guillem Blanch. Tractament d’imatge de Daki Daia.

Per saber-ne més

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter