SKU: 978-84-96623-04-0 Categories: , Product ID: 18255

Informació addicional

Enquadernació

Rústica amb sol·lapes

Mides

22 cm (ample) x 23 cm (alt)

Pàgines

144

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “Amposta”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amposta

22,00 

Aquest llibre pretén donar una visió actualitzada de la ciutat d’Amposta i de la seva gent. El lector hi trobarà informació abundant sobre temes diversos: la història, l’economia, la demografia, el medi físic, el patrimoni, l’oci, l’art, la música, la literatura, la parla, l’esport, etc. Una garba de continguts amorosida amb una mostra fotogràfica excel·lent. Tot plegat al servei d’un projecte d’autoestima dels membres de la col·lectivitat estudiada.

Autors

Eduard Blanquet i Jiménez és llicenciat en Història i professor de l’IES Ramon Berenguer IV d’Amposta. Rafel Duran i Pino treballa com a dissenyador gràfic en una impremta a Amposta. Afeccionat a l’escriptura, ha guanyat els premis de narrativa curta “Joan Cid i Mulet” de 2005 i “Sant Jordi” de Santa Bàrbara de 2006. Maria Cinta Montañés i Príncep és llicenciada en Història. Ha dirigit nombroses excavacions arqueològiques. Àlex Ramos i Fernández és graduat en disseny d’interiors i actualment treballa com a dibuixant. Emigdi Subirats i Sebastià resideix a Campredó. És llicenciat en Filologia Anglesa i exerceix de professor d’anglès i d’alemany a l’acadèmia Nessie School of Languages d’Amposta. Ha estat un dels coordinadors i redactors del llibre Campredó orígens i actualitat, i ha rebut diversos premis per treballs biogràfics. És autor de tres novel·les.

Han col·laborat Àngela Buj i Alfara, canareva llicenciada en Filologia Catalana i professora de català a l’IES Sales i Ferré d’Ulldecona. En aquest llibre ha estat l’autora de l’apartat de la parla. Araceli Aguiló i Marqués resideix a Campredó. És llicenciada en Filologia Catalana. Ha realitzat la correcció del llibre i ha participat en la seva estructuració.

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter