SKU: 978-84-15896-00-5 Categories: , Product ID: 18691

Informació addicional

Enquadernació

Rústica amb solapes

Mides

15 cm (ample) x 21 cm (alt)

Pàgines

64

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “Paraules menudes”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Paraules menudes

12,00 

L’aventura d’iniciar la creació d’una nova vida és un espai emocional i real alhora, que solament el pot glossar la dona. Solament la dona embarassada pot donar raó de les emocions, de les esperances, dels somnis i de l’estima total envers la vida que fa camí entre la sang i els òrgans femenins. No obstant això, l’autor ha gosat endinsar-se en l’ànima d’un dona embarassada a fi de captar la meravella que suposa el fet de portar al món una nova vida. I un cop passat el miracle ha fet aquest poemari de reflexions i maduracions usant paraules menudes, però grans i potents alhora.

En la primera part, la mare parla i parla perquè sap que una vida es transforma lentament dins l’oasi matern. Sí, una nova vida que escolta, que sent les paraules. I que fa festa perquè les entén. En la segona part, i una volta arribat el nounat al País de la Vida, segueixen les paraules de la mare amb el miracle que hi ha al braç. I dirà al fill: “Si abans de nàixer hi havia dues vides, la meua i la teua, ara també n’hi ha dues de vides, la teua i la meua”.

Autor

Jaume Rolíndez Fonollosa (Benicarló, Baix Maestrat, 1934) és mestre d’escola jubilat, ha guanyat diversos premis literaris i és autor de: Des de la Tossa (Penya Setrill, 1996); L’Estel del Collet. Nadal a Benicarló, una representació teatral que situa a Benicarló el goig del Nadal. L’Estel del Collet es va estrenar a Benicarló el Nadal de 1998 i des d’aleshores s’ha representat any rere any en trenta ocasions (Associació Cultural Alambor, Benicarló, 1982); Tu (Premi Vila de Nules, 1997); N’hem de parlar, Roser, una recreació en el naixement de l’amor (Premi Vila de Nules, 2000); Benicarló, país de cadufs, un recull de rondalles benicarlandes (Caixa Rural de Benicarló, 2001); Juguem a cucassela?, una col·lecció de poemes infantils (Associació Cultural Alambor, 2002); La profecia del Papa Luna, novel·la juvenil ambientada a la comarca del Baix Maestrat feta a quatre mans amb Manel Garcia Grau (Prodidacta Abril. Edicions Alaquàs, 2004), i Cercant l’ànima del Maestrat dels Castells, un cant poètic a la comarca autèntica del Baix Maestrat (Centre d’Estudis del Maestrat, 2005).

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter