SKU: 978-84-16505-01-2 Categoria: Product ID: 18806

Informació addicional

Enquadernació

Rústica amb solapes

Mides

15 cm (ample) x 21 cm (alt)

Pàgines

56

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “L’aire absent”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’aire absent

13,00 

L’aire absent és un analgèsic contra els interrogants, o contra les persones que intenten sobreviure amb més dubtes que certeses. Assumint que la vida no és altra cosa que hostatge de l’atzar i les circumstàncies, la col·lecció de poemes es converteix en un dilluns per als dubtes, una foto de postal per a un amor en directe o una carta de nostàlgia del futur. Assumint que viure és esperar, són necessaris els dilluns per construir noves certeses, o els dubtes per fer de les ombres la llum amb què caminar. Un al·legat per a la felicitat en les xicotetes coses i de la nostàlgia del futur també en l’amor.

Un pròleg en l’esperança d’una època on el passat té cara de futur i on les ferides i els llibres del passat serviren per a l’aprenentatge i la riquesa dels versos.

L’estil és acurat, amb molts matisos i colors en les paraules. Uns mots com una extensió de la pròpia personalitat de l’autor: públic, polític, periodista, advocat, sentimental, sensible…, perquè els dies per a d’ell són molt llargs, i al poeta li agrada exprimir-los. Tanmateix hi trobem una maduració i una grata evolució en l’escriptura de l’escriptor de la Safor valenciana.

Enric Sanç

La frescura inocente del primer libro se convierte aquí en reflexión. El vocabulario se enriquece, se amplían los poemas y los versos se alargan y marcan el ritmo de la lucha interna. Parecen avanzar ahora a golpe de madurez. Y la reflexión obliga al poema largo, como obliga a violentar el lenguaje con paradojas audaces. Porque hay que unir contrarios para seguir avanzando. Cielos y abismos, nostalgias y esperanzas. Las palabras se ajustan al sentimiento en un vocabulario cuidado, culto, preciso.

Agustina Pérez

Autor

José Manuel Prieto va nàixer a Gandia (la Safor) el primer de maig de 1989. És llicenciat en Periodisme per la Universitat de València i estudiant del grau de Dret en la UNED. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, entre els quals destaca Ràdio Gandia-SER, i en gabinets de comunicació institucionals, com el de Premsa de l’Ajuntament de Gandia. En l’actualitat, és regidor i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Gandia. En l’àmbit literari, ha publicat el poemari L’univers sense precipici (2013)

Per saber-ne més

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter