SKU: 978-84-16505-99-9 Categories: , Product ID: 18946

Informació addicional

Enquadernació

Rústica

Mides

12 cm (ample) x 20 cm (alt)

Pàgines

168

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “El secret de les terres roges”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El secret de les terres roges

11,95 

Un món futur, regit per unes regles inqüestionables. La Jana, el Raül i el Tom són tres amics que habiten en indrets molt distants del planeta i es relacionen a través de la Pantalla del Joc. La societat ha superat els problemes del segle xxi i ha arribat a solucions que la transformen en un cosmos just i perfecte. La vida passada, present i futura dels tres joves està sotmesa a les directrius de les Lleis Universals. Alguna inquietud, però, deixa empremta en els seus caràcters, de vegades nostàlgics, de vegades rebels.

Quan la Jana els introdueix en el Joc d’El secret de les terres roges, alguna cosa comença a canviar. Es transformen en personatges que es mouen en llibertat en un món nou i màgic. A mesura que avancen en el Joc, les preguntes, les incerteses, les pors i les temences es fan cada vegada més evidents. Només l’amistat que els uneix pot conduir-los a la millor solució.

“El secret de les terres roges” de Lurdes Malgrat és una barreja de passat i de futur, dels avenços tecnològics del proper segle XXII i d’episodis inspirats en l’herència medieval. Penso que l’autora assoleix a la perfecció l’objectiu de transportar una història de l’Edat Mitjana al present, venent-la com a una novel·la futurista amb tocs de ciència ficció, aventures i fantasia. El marc del videojoc s’escau perfectament amb el tarannà juvenil de l’actualitat.
Joan Abentin Domènec

Potser “El secret de les terres roges” es convertirà per als adolescents que el llegeixin per primera vegada en un estímul per plantejar-se segons quines coses, en un llibre de referència que recordin com els va marcar quan siguin adults. Ho hauran de descobrir per ells mateixos.
Jesús M. Tibau

Autora

Lurdes Malgrat (Lleida, 1969). La passió per les lletres ha estat una constant en la seva vida. És llicenciada en Filologia Catalana. És autora dels llibres de poesia Amat (2005), Terra fonda (2008) i Senyals a la costa (2016). Com a dramaturga, ha escrit peces breus i l’obra de teatre Refugiats (2011). En el camp de l’assaig, ha realitzat els estudis introductoris a Contes d’un filòsof. Contes de glòria i d’infern (2009), de Diego Ruiz, i Narrativa breu (2010), de Josep Anton Baixeras. Dirigeix l’Escola de Lletres i és membre del col·lectiu La Gent del Llamp i de l’APELLC.

Per saber-ne més

Amb el suport de:

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter