SKU: 978-84-617-1262-5 Categoria: Product ID: 19230

Informació addicional

Enquadernació

Rústica amb solapes

Mides

20 cm (ample) x 20 cm (alt)

Pàgines

144

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “No dispareu al meteoròleg”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

No dispareu al meteoròleg

15,00 

Esta no és una novel·la negra ni s’hi narra cap assassinat. És un llibre que té a veure amb l’oratge. Com que està escrit en valencià, s’hi parla molt del nostre territori, però també d’altres parts del món. No és un llibre sobre models meteorològics de previsió, però s’hi parla de la previsió del temps. No és un estudi sobre el nostre clima, però n’hi parlem. No és un llibre d’història, però s’hi conten algunes històries que varen passar fa desenes, centenars o fins i tot milions d’anys. Estes històries tenen a veure, de vegades amb el clima, de vegades potser no. Tampoc no és un llibre sobre la televisió però, com no podia ser d’altra manera, també se n’hi parla un poc. No dispareu al meteoròleg és un llibre en el qual es parla un poc de moltes coses que, això si, tenen a veure amb l’oratge i amb la nostra terra.

Autors

Vicent Gomez és doctor en Física i Enginyer tècnic en Informàtica. A més de treballar en Canal 9, ha sigut 22 anys professor associat en la Universitat de València.

Joan Carles Fortea és llicenciat en Física. Ha sigut professor associat al departament de Física de la Terra i Termodinàmica. Ha participat en projectes europeus d’investigació relacionats amb la teledetecció i l’atmosfera. Compartix la passió per la meteorologia amb l’afició per l’astronomia.

Victòria Rosselló és doctora en Física i diplomada en Egiptologia i investiga i ha publicat sobre qüestions d’història de la ciència i la meteorologia.

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter