SKU: 978-84-96623-76-7 Categoria: Product ID: 18383

Informació addicional

Enquadernació

Cartoné

Mides

24 cm (ample) x 34 cm (alt)

Pàgines

80

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “Biografies de Tarragona. Volum I”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Biografies de Tarragona. Volum I

20,00 

Biografies de Tarragona ofereix la síntesi biogràfica, per ordre alfabètic, d’aquelles personalitats de qualsevol època, nascudes abans de 1950 o nascudes després però ja traspassades, residents, censades, amb casa parada, o molt vinculades amb Tarragona, que hagin destacat en algun aspecte, activitat, art o esdeveniment, que gaudeixin d’un ressò popular i siguin -o hagin estat- mereixedores de la consideració dels seus coetanis o de les generacions posteriors. També s’hi inclouen llinatges i famílies destacades.

El projecte engloba tota mena de col·laboradors de reconeguda trajectòria: acadèmics (professors d’IES i de la URV), arxivers, bibliotecaris, hemerotecaris, llicenciats en Història o en Art, Geografia, Literatura; també intel·lectuals, esportistes, dinamitzadors culturals, publicistes i d’altres. Els coordinadors de l’obra són Manel Güell, arxiver de l’Arxiu Històric de la Diputació de Tarragona, i Salvador-J. Rovira i Gómez, professor emèrit de la URV.

És una posada al dia que, a més de reunir, també actualitza, amplia i corregeix tot el material bibliogràfic concernent als personatges rellevants de Tarragona. Hom preveu l’aparició periòdica d’altres volums de Biografies de Tarragona, d’idèntic format i estructura, que aniran complementant una col·lecció enciclopèdica dels personatges més destacats de la nostra ciutat.

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter