SKU: 978-84-17638-47-4 Categories: , , , , , Product ID: 19257

Informació addicional

Enquadernació

Rústica amb solapes

Mides

15 cm (ample) x 21 cm (alt)

Pàgines

240

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “Ni falda ni pantalons, jo. Educació transversal i atenció a la diversitat”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ni falda ni pantalons, jo. Educació transversal i atenció a la diversitat

14,90 

Aquesta guia naix per a reivindicar l’educació en valors LGTBI a les escoles i a la resta d’institucions socials. Defensa la diversitat sexual i de gènere. Té dos propòsits bàsics: desmuntar prejudicis i contribuir a normalitzar i valorar aquesta diversitat humana. A través de diversos arguments basats en estadístiques, notícies, estudis elaborats i testimonis reals es pretén demostrar que l’homosexualitat i la pederàstia no tenen cap relació directa; la segona no és conseqüència de la primera. El principal tret de les persones pederastes és la malaltia o la maldat, no l’homosexualitat. Tampoc la prostitució i la transsexualitat femenina estan relacionades de manera natural, sinó que la primera es desencadena arran de l’estigma social que pateixen les dones trans expulsades del mercat laboral.

Les escoles han de ser lliures de LGTBIfòbia i d’assetjament. Hi ha xiquets amb vagina i xiquetes amb penis i aquesta realitat s’ha d’acceptar i normalitzar. La LGTBIfòbia es desenvolupa en un ambient de caire masclista i patriarcal. Per això és hora de canviar de mentalitat i de manera d’educar, perquè ni els xiquets naixen amb pantalons ni les xiquetes amb falda. La violència de gènere és una xacra que la nostra societat arrossega des que s’imposà la raó de la força que impedeix que brille la força de la raó, i aquesta situació s’ha de revertir, com? Parlant del problema als instituts, explicant la realitat a través de casos pràctics, condemnant la prostitució com una vulneració dels drets humans més bàsics, reprovant la discriminació de les persones LGTBI com una agressió a la seua dignitat, denunciant el masclisme i la violència en la pornografia, propulsant l’interès i la preocupació per les malalties de transmissió sexual, denunciant una societat que permet els abusos infantils mentre mira cap a un altre costat.

Autora

Teresa Hidalgo i Cebolla naix el 1969 a la Ribera Baixa (País Valencià). Professora de Secundària, és la creadora i impulsora de l’espai Olimpíades de Filosofia i de Filosofia Ètica dels instituts de les Terres de l’Ebre. Especialitzada en Integració Social, ha creat i cofundat l’associació FellipeMonmi (Feministes Llibertàries per un Món Millor), que té com a objectiu la defensa dels drets humans, en general, i, en particular, la lluita per l’abolició de la prostitució i la normalització de la diversitat sexual i de gènere.

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter