SKU: 978-84-16505-76-0 Categoria: Product ID: 19191

Informació addicional

Enquadernació

Tapa dura

Mides

21 cm (ample) x 29,7 (alt)

Pàgines

144

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “La pintura mural gòtica en territori valencià”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La pintura mural gòtica en territori valencià

25,00 

Aquesta publicació documenta i presenta de forma textual i gràfica el fragmentat corpus de pintura mural gòtica conservada a territori valencià. Restes pictòriques poc conegudes i molt disperses que s’estudien a través de la investigació documental, el treball in situ a peu d’obra i a més emprant tècniques d’anàlisis de laboratori per conèixer la composició dels materials.

Aquest estudi pretén pal·liar l’oblit de les obres pictòriques murals d’aquest període a la nostra terra, a través de la reconstrucció de la xarxa de processos artístics i de les restes de les obres murals meridionals de l’antiga Corona d’Aragó.

S’exposen tant obres completes com les restes conservades de moltes pintures, que ens han arribat, i que palesen el nivell i la riquesa d’intercanvis artístics existents en aquell moment, amb multitud d’influències de tota Europa i més enllà de la mediterrània. En aquest sentit, es presenta una amplia catalogació d’obres pictòriques que continua en estudi i s’espera ampliar amb el temps, per a la difusió i conservació del nostre patrimoni.

Autores

Aurora I. Rubio Mifsud és doctora en Belles Arts (2015) i M. Antònia Zalbidea Muñoz és professora titular de la Universitat Politècnica de València (Dept. CRBC). Formen part de l’equip d’investigadors del projecte I+D+i Magistri Mediterranei (https://www.magistrimediterranei.org/ca/) i són autores de la web: https://pinturagoticalineal.com/

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter