SKU: 978-84-17638-38-2 Categories: , , Product ID: 19228

Informació addicional

Enquadernació

Rústica amb solapes

Mides

15 cm (ample) x 21 cm (alt)

Pàgines

408

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “Escrits de ciència. Per un món sostenible”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Escrits de ciència. Per un món sostenible

20,00 

El professor Pere Bausà va col·laborar entre els anys 2001 i 2010 en el setmanari La Veu de Benicarló amb articles de ciència i medi ambient. Malgrat el temps transcorregut, els temes que s’hi tracten encara són de plena actualitat. Des dels drets dels animals fins al canvi climàtic, passant per altres qüestions ben vigents, com la mobilitat en les ciutats, el perill en què es troba la biodiversitat, els problemes energètics o els riscos que ens amenacen des del camp del consum i les diverses formes de contaminació de l’entorn.

Tots aquests temes estan tractats de forma rigorosa i molt ben documentada, com correspon als principis del mètode científic en el qual excel·lia el seu autor. Amb aquest llibre es pretén rescatar aquests articles de la fugacitat de la premsa i retre un merescut homenatge a la seua memòria.

Autor

Pere Bausà i Arlandes (1957-2018) va nàixer a Castelló de la Plana, estudià batxillerat a l’IES Ribalta i, després d’un any al Col·legi Universitari de Castelló, va cursar la carrera de Biologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (1976-1980). L’any 1984 guanyà les oposicions al cos d’agregats d’Ensenyament Secundari i va obtenir destí provisional a l’IES Sos Baynat de Castelló de la Plana. Finalment, aconseguí la plaça definitiva de professor de Ciències Naturals a l’IES Ramon Cid de Benicarló, institut on va desenvolupar tota la seua activitat docent fins a la seua mort. Va formar part de diverses organitzacions mediambientals.

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter