SKU: 978-84-934162-3-2 Categories: , Product ID: 18252

Informació addicional

Enquadernació

Rústica amb sol·lapes

Mides

17 cm (ample) x 24 cm (alt)

Pàgines

336

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “Arran de mar. L’escala de la incertesa”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Arran de mar. L’escala de la incertesa

18,00 

L’obra que s’ofereix al lector amb el títol Arran de mar. L’escala de la incertesa és composta per la transcripció de converses i exposicions didàctiques. Unes converses a les quals el fet d’haver tingut lloc tant a indrets casolans, mediterranis, com als Pirineus o Atlàntic enllà, amb una ampla gamma de participants, els confereix un caràcter obert, que reflecteix l’aura del temps present.

Uns textos, sovint polèmics, on es descriu l’impacte de la ciència en la societat i la tensió amb el món de la fe i de les creences. Un relat a propòsit de la disputa entre l’escrutant raó i les venerables quimeres…

‘Arran de mar’ és la transcripció de converses de l’autor amb diverses persones; historiadors, científics, pedagogs, músics, pintors, metges… sobre la manera de conjuminar el coneixements científics i les creences religioses. El llibre s’obre amb una introducció encapçalada per una cita d’Amiel , “l’home es multiplica per la paraula”, enraonar significa fer ús de la raó, pensar, i la conversa, com a gènere literari, s’assimilaria a l’art dramàtic, la representació oral de l’encreuament dels pensaments dels interlocutors, per això l’autor subdivideix el text en actes i escenes.

Josep San Abdón

Autor

Alfred Giner Sorolla (Vinaròs, 1919-2005). Llicenciat en Ciències per la Universitat de València (1944) i Doctor en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (1954) i en Bioquímica per la Cornell University (1958). Va iniciar la seua carrera de recerca amb l’estudi d’agents tuberculostàtics i va continuar fent investigacions sobre agents citostàtics antileucèmics a l’Sloan-Kettering Cancer Center de Nova York. A principis de la dècada dels seixanta entra a un programa d’heterocíclics potencials antineoplàsics de la Universitat de Cambridge. Entre 1963 i 1982 dirigeix el Laboratori de Desenvolupament d’Antineoplàsics de l’Sloan-Kettering. Va ser professor de Farmacologia entre 1983 i 1997 a la Universitat de South Florida de Tampa. Ha fet nombroses investigacions sobre els agents antiviràsics i immunoestimulants i ha col·laborat en publicacions científiques d’arreu del món.

Per saber-ne més

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter