SKU: 978-84-16505-72-2 Categories: , Product ID: 18971

Informació addicional

Enquadernació

Tapa dura

Mides

21 cm (ample) x 21 cm (alt)

Pàgines

72

Manuel Milián Mestre. Resum biogràfic

18,00 

Sinopsi

A partir d’una llarga conversa, aquest llibre traça un esbós biogràfic de Manuel Milián Mestre. Nascut a Forcall en plena postguerra, de ben jove va anar descobrint les vicissituds tràgiques que va viure la seua família durant la contesa civil. Per això, una constant de la seua vida ha sigut establir ponts entre persones d’ideologies diferents.

Actualment col·labora en diversos mitjans de comunicació i s’ha convertit en un important líder d’opinió gràcies als seus coneixements profunds de la realitat social i política. Una saviesa fonamentada en més de cinquanta anys vivint en primera fila esdeveniments polítics, econòmics i periodístics decisius, com anirem descobrint al llarg d’aquestes pàgines.

Autor

Josep Manuel San Abdón Queral (Benicarló, 1955) és llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de València. Ha estat professor de Llengua i Literatura a l’ensenyament secundari i membre fundador de les revistes literàries Llombriu (1978) i Passadís (1987). És autor del llibre Li hauria d’haver dit alguna cosa (2003). Ha publicat, conjuntament amb els professors Lluís Meseguer i Manel Garcia Grau, l’antologia poètica Poetes del nord (1992). També ha escrit articles de crítica literària en diverses revistes especialitzades i en llibres col·lectius. Col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació com ara Saó, 3×4. Info, La Veu de Benicarló i La Calamanda.

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter