SKU: 978-84-17638-87-0 Categories: , , , , Product ID: 19385

Informació addicional

Enquadernació

Rústica

Mides

12 cm (ample) x 20 cm (alt)

Pàgines

144

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “L’Heroi”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’Heroi

12,00 

Santiago Rusiñol (Barcelona, 1861 – Aranjuez, 1931) va ser un artista polifacètic que va destacar sobretot en l’àmbit de la pintura i de la dramatúrgia. Per la seua gran productivitat, la seua personalitat carismàtica i la seua influència en els altres autors del moment, prompte esdevingué un dels líders del Modernisme. La seua obra dramàtica compta amb més de seixanta títols, entre els quals destaquen: L’alegria que passa, Cigales i formigues, L’Heroi o Els jocs florals de Canprosa, entre d’altres.

L’Heroi és una de les obres de teatre més crítiques i reeixides de la literatura catalana. De temàtica antimilitarista, l’obra desmitifica la guerra colonial a partir de la història d’un soldat que torna a casa tot triomfant, després d’haver lluitat a Pampanga. Però aquest soldat es mereix realment que el carreguen d’honors i corones de llorer?

Adaptació

Clàudia Serra (Alacant, 1996) és graduada en Filologia Catalana i dramaturga. L’any 2014 va guanyar el Premi d’Escriptura de Creació de la Universitat de València en la modalitat de teatre amb Zoôn Politikón, i l’any següent amb Evast, obres que, posteriorment, foren representades a la Sala Matilde Salvador de la Nau i publicades per la Universitat de València. També ha fet de crítica literària en algunes revistes, com ara Afers o Caràcters. Finalment, el 2019 va estrenar dues obres més: Els nous oradors (una microficció), a la sala NunArt de Barcelona, i Esquerdes, a la Sala Matilde Salvador.

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter